image
Nätterapi via Skype

I nätterapin möter du samma duktiga leg. psykologer, leg psykoterapeuter, kuratorer och familjebehandlare som finns på vår mottagning i Stockholm. Flera av oss talar även olika språk och vi har stor vana av att möta människor från olika kulturer och med olika typer av problem. Du kan välja bland hela vårt utbud av samtalstyper och du har samma kvalitetsgarantier och rätt att få byta terapeut som när du besöker oss i mottagningen. Allt för att det ska kunna bli en så bra samtalsserie som möjligt för dig. Om du vill veta mer om psykoterapi i allmänhet så kan du klicka här.

Fördelar med terapi via nätet

Ibland kan det vara så att du tvekar att tala med någon om dina problem eller besvär därför att du är rädd att din sekretess och anonymitet inte är garanterad.

Det kan till exempel vara så när man bor på en mindre ort, med små möjligheter att vara anonym och där det finns en stor sannolikhet att terapeuten finns i det omedelbara grannskapet. Det kan vara en starkt återhållande faktor för att du ska våga söka hjälp för dina besvär och göra att du hellre väljer att avstå. På Samtalshusets nätterapi säkerställer vi din integritet och sekretess.

Ibland kanske tiden bara inte räcker till eller så bor eller arbetar du kanske så att det är svårt att komma ifrån för att besöka en terapeut. På Samtalshuset nätterapi erbjuder vi samma generösa öppettider som i vår mottagning, alla dagar mellan 8-22 och även på helgerna.

Varför vänta? Boka en tid och pröva oss!

Vi använder oss av Skype via internet, eller vanlig telefon för samtal inom Sverige om du hellre önskar det.

Kontakta vår kundtjänst om du vill ställa frågor eller boka en tid. Du hittar fler kontaktuppgifter under Kontakt.

Varmt välkommen till oss på nätet!