image
Digitala vårdmöten med Samtalshusets APP

I nätterapin möter du samma duktiga leg. psykologer, leg psykoterapeuter, kuratorer och familjebehandlare som finns på vår mottagning i Stockholm. Flera av oss talar även olika språk och vi har stor vana av att möta människor från olika kulturer och med olika typer av problem. Du kan välja bland hela vårt utbud av samtalstyper och du har samma kvalitetsgarantier och rätt att få byta terapeut som när du besöker oss i mottagningen. Allt för att det ska kunna bli en så bra samtalsserie som möjligt för dig. Om du vill veta mer om psykoterapi i allmänhet så kan du klicka här.

Fördelar med terapi via nätet

Ibland kan det vara så att du tvekar att tala med någon om dina problem eller besvär därför att du är rädd att din sekretess och anonymitet inte är garanterad.

Det kan till exempel vara så när man bor på en mindre ort, med små möjligheter att vara anonym och där det finns en stor sannolikhet att terapeuten finns i det omedelbara grannskapet. Det kan vara en starkt återhållande faktor för att du ska våga söka hjälp för dina besvär och göra att du hellre väljer att avstå. På Samtalshusets nätterapi säkerställer vi din integritet och sekretess.

Ibland kanske tiden bara inte räcker till eller så bor eller arbetar du kanske så att det är svårt att komma ifrån för att besöka en terapeut. Samtalshusets digitala vårdmöten erbjuder vi samma generösa öppettider som våra övriga mottagningar, alla dagar mellan 8-22 och även på helgerna.

Varför vänta? Boka en tid och pröva oss!

Vi har utvecklat vår egen APP för digitala vårdmöten. Den bygger på Visiba Care ABs robusta och professionella tekniska plattform och säkerställer sekretess och integritet för dig på samma villkor som vid ett fysiskt besök i mottagningen. Klicka här om du vill se mer och ladda ner APPen.

Du kan också kontakta vår kundtjänst om du vill ställa frågor. Du hittar fler kontaktuppgifter under menyvalet Kontakt.

Varmt välkommen till oss på nätet!