image
 
Psykoterapimottagningen Samtalshuset AB

Besöksadress (City): Hagagränd 1, 113 27 Stockholm.
Besöksadress (Söder): Ragvaldsgatan 7, 118 46 Stockholm.
Besöksadress (Täby): Kanalvägen 17, 183 38 Täby.

Telefon om du behöver boka av en bokad tid: 08-21 40 21
OBS! Endast telefonsvarare!

Meddelandet som du hör på telefonsvararen låter så här:

Hej, du har kommit till Samtalshusets telefon för avbokningar. Tala om ditt namn, ditt personnummer, terapeutens namn och den tid som du vill avboka efter pipet. Tänk på att det ibland uppstår störningar i telefonnätet om du ringer från en mobiltelefon. Tala därför tydligt och inte för fort så att vi kan uppfatta ditt meddelande. Upprepa även gärna ditt namn och personnummer. Glöm inte att du måste höra av dig oss för att boka en ny tid inom 14 dagar. Annars avslutas din remiss och återsänds till din vårdcentral. Hej då!

Telefonsvarare för övriga ärenden och bokningar: 08-525 098 55

Organisationsnummer: 556679-6123


Att hitta till Samtalshuset Hagagagränd 1, Stockholm

Klicka på länken för att se en: Karta till mottagningen i City

Vägbeskrivning

Åk till T-bana Odenplan och gå ut uppgången mot Norrtullsgatan. Gå in på Norrtullsgatan och sväng omedelbart in höger in på Surbrunnsgatan. Gå 100 meter ner på Surbrunnsgatan så kommer du till ett mörkgult/orange äldre hus på vänster sida. I bottenvåningen på detta ligger Samtalshusets mottagning. Gå runt huset och in på gården så hittar du ingången till oss. Det finns en skylt på väggen och en ringklocka vid ytterporten märkt Samtalshuset.


Att hitta till Samtalshuset Ragvaldsgatan 7, Stockholm

Klicka på länken för att se en: Karta till mottagningen på söder

Åk till T-bana Slussen och gå ut uppgången mot Södermalmstorg. Gå in på och följ Hornsgatan (cirka 100 m) fram till trappan som leder upp mot Ragvaldsgatan och S:t Paulsgatan. Trappan ligger i hörnet av Maria Magdalena kyrkas kyrkogård. Gå uppför trappan och i slutet ligger denna ligger Ragvaldsgatan 7. Ingången till Samtalshuset är den första porten som du kommer till när du gått uppför trappan trappan. På vänster sida om ingången finns det en ringklocka och en skylt märkt Samtalshuset.

OBS! Besökare med funktionshinder kan tyvärr inte komma till denna mottagning utan hänvisas istället till någon av våra andra mottagningar (City/Täby).


Att hitta till Samtalshuset Kanalvägen 17, Täby

Klicka på länken för att se en: Karta till mottagningen i Täby

Åk med Roslagsbanan till station Roslags Näsby. Gå utgången mot Östra Banvägen och gå till höger cirka 150 meter. Sväng in vänster på Kanalvägen. Fastigheten Kanalvägen 17 ligger omedelbart in på höger sida på Kanalvägen. Gå över parkeringen in i stora entrén och ta hissen upp till plan 4. Sätt dig ner på bänken utanför dörren på plan 4 så kommer terapeuten ut och hämtar dig. Vi har precis öppnat vår lokal i Täby och det finns därför ännu ingen skylt som är märkt Samtalshuset och en ringklocka saknas.

För dig som kommer med bil så finns det en stor parkering utanför entrén.

Varmt Välkommen