image
 
Psykoterapimottagningen Samtalshuset AB

Besöksadress (City): Hagagränd 1, 113 27 Stockholm.
Besöksadress (Söder): Ragvaldsgatan 7, 118 46 Stockholm.
Besöksadress (Täby): Kanalvägen 17, 183 38 Täby.

Använd gärna vår SMS-tjänst för att se eller avboka en tid!

För se dina bokade tider så skickar du ett sms till 072-455 04 00 med texten *ditt referensnummer*visa. Då får då ett sms med dina kommande bokningar (max 3 st). Ditt referensnummer hittar du i ditt välkomstbrev från oss. För varje bokad tid kan du även se ditt bokningsnummer.

För att avboka en bokad tid så skickar du ett sms till 072-455 04 00 med texten *ditt referensnummer*avboka. Då avbokas din nästkommande tid. Vill däremot avboka en annan tid så måste du dessutom lägga till ditt bokningsnummer. Då ser ditt sms ut så här: *ditt referensnummer*avboka*ditt bokningsnummer.
OBS! Att du alltid måste skriva en asterisk (*) på båda sidor om ditt referensnummer och inte skriva in blanktecken före visa/avboka.

Telefon om du behöver boka av en bokad tid!

Ring tfn 08-21 40 21 OBS! Endast telefonsvarare! Telefonsvararen är öppen hela dygnet.

Meddelandet som du hör på telefonsvararen låter så här:

Hej, du har kommit till Samtalshusets telefon för avbokningar. Tala om ditt namn, ditt personnummer, terapeutens namn och den tid som du vill avboka efter pipet. Tänk på att det ibland uppstår störningar i telefonnätet om du ringer från en mobiltelefon. Tala därför tydligt och inte för fort så att vi kan uppfatta ditt meddelande. Upprepa även gärna ditt namn och personnummer. Glöm inte att du måste höra av dig oss för att boka en ny tid inom 14 dagar. Annars avslutas din remiss och återsänds till din vårdcentral. Hej då!

Vår mailadress är: info@samtalshuset.se. Vi läser dessa mail endast under kontorstid. Om du vill avboka en tid via mail måste du därför skicka mailet till avbokningar@samtalshuset.se.
OBS! Maila aldrig ditt personnummer utan använd alltid det referensnummer som står på brevet du fått från oss!

För alla avbokningar så gäller den vanliga 24-timmars regeln. Du kan läsa mer om bokningar och avbokningar här.

Telefonnummer för övriga ärenden: 08-525 098 55

Bokningen har telefontid: mån 9 - 12, tis 13 - 15, ons 9 - 12 och på torsdagar 14 - 16:30. På fredagarna är telefonväxeln helt stängd.

Organisationsnummer: 556679-6123


Att hitta till Samtalshuset Hagagagränd 1, Stockholm

Klicka på länken för att se en: Karta till mottagningen i City

Vägbeskrivning

Åk till T-bana Odenplan och gå ut uppgången mot Norrtullsgatan. Gå in på Norrtullsgatan och sväng omedelbart in höger in på Surbrunnsgatan. Gå 100 meter ner på Surbrunnsgatan så kommer du till ett mörkgult/orange äldre hus på vänster sida. I bottenvåningen på detta ligger Samtalshusets mottagning. Gå runt huset och in på gården så hittar du ingången till oss. Det finns en skylt på väggen och en ringklocka vid ytterporten märkt Samtalshuset.


Att hitta till Samtalshuset Ragvaldsgatan 7, Stockholm

Klicka på länken för att se en: Karta till mottagningen på söder

Åk till T-bana Slussen och gå ut uppgången mot Götgatan. Tag höger och följ Götgatan norrut 70 meter (nedåt). Vik in vänster på S:t Paulsgatan och följ denna i 140 meter. Tag höger in på Ragvaldsgatan 35 meter. Mittemot Maria Magdalena kyrka finner du då Ragvaldsgatan 7. På vänster sida om ingången finns det en ringklocka och en skylt märkt Samtalshuset.

OBS! Besökare med funktionshinder kan tyvärr inte komma till denna mottagning utan hänvisas istället till någon av våra andra mottagningar (City/Täby).


Att hitta till Samtalshuset Kanalvägen 17, Täby

Klicka på länken för att se en: Karta till mottagningen i Täby

Åk med Roslagsbanan till station Roslags Näsby. Gå utgången mot Östra Banvägen och gå till höger cirka 150 meter. Sväng in vänster på Kanalvägen. Fastigheten Kanalvägen 17 ligger omedelbart in på höger sida på Kanalvägen. Gå över parkeringen in i stora entrén och ta hissen upp till plan 4. Sätt dig ner på bänken utanför dörren på plan 4 så kommer terapeuten ut och hämtar dig. Vi har precis öppnat vår lokal i Täby och det finns därför ännu ingen skylt som är märkt Samtalshuset och en ringklocka saknas.

För dig som kommer med bil så finns det en stor parkering utanför entrén.

Varmt Välkommen