Samtalshuset Primärvård

Samtalshuset är en specialistmottagning som erbjuder psykosocialt stöd och psykoterapeutiska behandlingar.

Våra mottagningar

Du kan komma till oss med remiss från annan vårdgivare eller boka en tid utan remiss.

Vi tar emot patienter från hela landet, antingen till våra fysiska mottagningar eller via vår digitala plattform. Vi har generösa öppettider varje dag mellan kl 8 -22 och du hittar mer information om vår APP här.

Där hittar du även en länk för att ladda ner appen och du kan du se om det just nu finns lediga tider att boka. Om du behöver hjälp kontaktar du bara våra duktiga kundtjänstmedarbetare som hjälper dig.

Korta väntetider

Vi försöker i möjligaste mån erbjuda dig en första tid inom 3 dagar. Vi försöker alltid att tillmötesgå dina krav och önskemål så långt som möjligt för att hitta en tid åt dig. Det kan dock ibland vara svårt att med kort varsel hitta precis den tid eller specialistkompetens som just du önskar. Då kan en viss väntan uppstå innan du får en tid. Vi försöker dock alltid att göra det så smidigt, enkelt, lätt och säkert för dig som vi bara kan!

Patientavgifter

Du betalar normala patientavgifter för besök i primärvård, normalt 100 kronor, när du besöker oss. Högkostnadskort gäller. Det angivna priset gäller för besök inom Region Stockholm. Om du är listad hos en vårdgivare i en annan Region så kan andra priser gälla. Även för besök hos vår Psykiater eller för Par & Relationsterapier samt kommunal familjerådgivning gäller andra taxor.

Priser och patientavgifter inom Primärvård
(Gäller Region Stockholm)

Tidsbokning

Du når vår tidsbokning via vår Kundtjänst och på våra telefontider eller e-post. Läs mer om bokningar här.

Om du behöver boka av ett besök:

  • Vid avbokningar gäller samma regler som för andra besök i primärvård. Det innebär: avbokning kan ske fram till 24 timmar innan utsatt tid.
  • Högkostnadskortet gäller inte vid sen avbokning eller uteblivet besök.