Specialistläkare i Psykiatri

Samtalshuset strävar alltid efter samarbeten som gagnar dig som klient. Vi intensifierar och kompletterar vårt eget behandlingsspektrum med psykiatriska utredningar och medikamentösa behandlingar.

Vill du få kontakt med en Psykiatriker?

Vi har noterat att det finns många som kommer till oss som är i behov av att få kontakt med en Psykiatriker, som hjälper dem med en utökad medicinsk bedömning inför en behandling eller med faktisk medicinering.

Vår samarbetspartner heter Angela Marré-Lippitz och hon har en verksamhetsprofil som stämmer väl överens med Samtalshusets syn. Bland annat vad gäller tillgänglighet och sin ambition att få till trygga och lugna möten i sitt patientarbete.

Angela är leg. läkare och sedan 1989 och specialist inom området Psykiatri. Hon har dessutom, utöver sin läkarlegitimation, även en legitimation som Psykoterapeut. Hon arbetar med patienter med personlighetsstörningar, med depressioner och olika ångesttillstånd och har under många år behandlat människor med stressrelaterade besvär och utmattningssymptom. Angela bedriver även forskning i samarbete med läkemedelsindustrin och leder kurser i förebyggande stressbehandling.

Om du har behov av att få en snabb tid som passar din vardag och om du känner att du vill möta någon som verkligen följer upp din behandling tills du känner dig bättre, då är detta ett bra alternativ för dig.

Angela har sin mottagning på Sophiahemmet och om du vill boka tid hos henne kontaktar du vår kundtjänst på telefon 08-525 098 55. Hon är privatläkare och den normala primärvårdstaxan gäller därför inte för besök hos henne.

Ett besök på 45 minuter kostar 1 500 kr, men du som redan går i terapi hos oss på Samtalshuset betalar endast 1 200 kr.